Cautare

11508 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.99 secunde)
Trebuie doar sa convenim asupra conditiilor comerciale si sa recuperam vechea datorie de 30 milioane dolari, pe care aceasta o are fata de Romani ", a declarat, ieri, ministrul Economie si Comertului, Codrut Seres.
Gazprom va furniza Romaniei gaze naturale la un pret de 280 de dolari pe mia de metri cubi, in primul trimestru din 2006, si la un nivel mediu de 280-285 de dolari pentru restul anului, valori mai mari cu 10-15% fata de pretul actual.
Turcia s-a aratat interesata sa cumpere energie electrica de la Centrala de la Cernavoda.
De la 1 ianuarie, Rusia a sistat exporturile de gaze naturale catre Ucraina, care a refuzat sa plateasca un pret de import de patru ori mai mare decat pana acum. ... Liderii UE se vor intalni maine, la Bruxelles, pentru a discuta despre acest conflict major.
La aceasta concluzie se pare ca a ajuns si ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, care a declarat recent pentru un post de televiziune ca trebuie lamurita problema pretului pe care tara noastra il plateste pentru gazele rusesti.
Presedintele Traian Basescu are la indemina informatii si poate sa precizeze care sint grupurile de interese din jurul Ministerul Economiei, iar daca va prelungi acest "suspans " ar putea fi incadrat la "tainuire ", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei, Codrut Seres.
Ministrul Economiei, Codrut Seres, este nemultumit de modul in care companiile miniere se ocupa de ecologizarea exploatarilor miniere dezafectate.
Guvernul va decide saptamana aceasta varianta prin care angajatii SNP Petrom vor putea cumpara un pachet de opt la suta din actiunile acestei societati. Potrivit ministrului Economiei, Ioan Codrut Seres, in prezent s-au propus doua variante:
Probabil acest sector de afaceri grase s-a reasezat pe noi temelii, s-au reimpartit teritoriile, iar in circuitul banilor obtinuti din intermedierile cu energie electrica au intrat noi actori promovati de alte grupuri de interese, la moda acum.
Semnarea memorandumului a fost stabilita in urma unei intalniri pe care ministrul Economiei, Codrut ßeres, a avut-o cu omologul sau turc.
Ieri, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta a avut loc o intrunire intre reprezentantii jandarmilor, politiei si Conpet S.A.
Ieri, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta a avut loc o intrunire intre reprezentantii jandarmilor, politiei si Conpet S.A.
S-a anuntat ca in raportul Comisiei juridice a Senatului privind "Electrica Muntenia Sud", in cazul lui Codrut Seres, se precizeaza ca cercetarea penala trebuie extinsa "la toate persoanele a caror implicare sau legatura rezulta din interceptarile analizate".
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: Laurentiu Diaconu-Colintineanu, redactor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova si Dinamo Bucuresti au oferit publicului din Banie o partida spectaculoasa, cu rasturnari de scor. ... Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1.
Biroul Electoral Central (BEC) a transmis Tribunalului Bucuresti o scrisoare in care semnaleaza nereguli in activitatea Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) si in care cere "intr-o formulare eleganta" inlocuirea magistratilor de la BEM, a anuntat reprezentantul PC in BEC, Vlad Hogea.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie.
google-analytics.com